Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: november 2011

piercing i øyenbrynet!

23.nov.2011 @ 15:33 i Blogg 1 kommentar

hey bloggen!
har ikke blogget på noen dager nå, for jeg har måttet øve til tentamen. vi har 4 tentamener bare denne uken, så blir litt vansklig å få blogget da, men jeg skal prøve så godt jeg kan ihvertfall :-) blogger jo nå, hehe.

og sånn forresten! jeg har tatt piercing i øyenbrynet :-D tok ikke profosjonellt da, men det ble bra. oooog jeg ble heller ikke blind eller lam! 

slenger inn dagens bilde og dagens sang :-)


Dagens bilde! Syns det ble litt bra :-) 
fotograf: Rikke

Dagens sang:

musicnodes

Freddy Genius - foutain of youth


tentamen imorgo!

20.nov.2011 @ 21:21 i Blogg 0 kommentarer

hey bloggen!

nå sitter jeg å øver til tentamen, he- he. flink serru!! sitter egentlig bare å hører igjennom hva jeg egentlig skal lese, kjekt at den siden vi skal øve på ligger på internett :-) 


det er altså 3 deler vi skal lese: Part A, Part B og Part C
part A er delt inn i 3 deler så vi skal velge en del da, jeg har dermed valgt 3: Things are not what they seem.
så skal vi lese part B og part C, det er 4 sider på alle delene, som til sammen blir 12 sider. jeg hadde aldri hatt tolmodighet til å sitte å lese 12 sider med noe jeg ikke er interresert i, så jeg sitter og hører på delene på nettet, som dermed gjør at jeg kan sitte å gjøre andre ting på nettet mens jeg faktisk øver til tentamen :-)  håper jeg får en bra karakter nå da, for jeg går jo i 10.kl og da er det jo karakterene for dette halv året som gjelder. Men vi får se hvordan det går imorgen! 


0 sminke, snusleppe, onepiece og øvingsark for tentamen. flinke jenta si det!! 

vi blogges :-)


 

midtskill, hot or not?

20.nov.2011 @ 15:52 i Blogg 6 kommentarerthe older I get, the more that i know

19.nov.2011 @ 21:26 i Blogg 0 kommentarer

hey bloggen.

nå har jeg ikke blogget på lenge, å grunnen til det er at jeg virkelig ikke har hatt tid.
Jeg skal prøve å ta meg tid til det sånn ca hver eneste dag! har også hatt det litt vanskelig for tida, men jeg vil ikke ut tale meg om det på nettet. anyways...jeg kan begynne å skrive om dagen min som begynte helt normalt, eller litt dårlig! Haha. jeg våknet opp super trøtt, hodepine og litt kvalme, Just gotta love it. Neida, men jeg har vært i byen med min kjære kristine idag, det var kjempe koselig! etter vi hadde kikket litt rundt på Norby og Amfi så gikk vi opp på McDonalds å der møtte vi Robin, Brutus, Jonas og Matias :-) det var utrolig koselig å være litt med de igjen, har ikke funnet på noe med de siden sommeren! så må si det var veldig godt å se dem igjen altså :-) akkurat nå er jeg hos kristine, hehe. vi sitter å synger for full hals! utrolig gøy, jeg ELSKER å synge :-)
jaja, alt jeg hadde å fortelle til nå. skal prøve å få blogget imorgen også! :-)hits