Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: oktober 2011

Et lite sted hvor alt skje

06.okt.2011 @ 16:56 i Blogg 1 kommentar

Heeey!

nå sitter jeg hjemme å slapper av før jeg skal opp på stridsklev å møte min besteveninne Silje og de andre søte små :-) får ikke vært der så lenge for skal på Zumba idag også, elsker å trene det! det er så utrolig gøy! 
men nå skal jeg gå å stelle meg å pakke til trening, så dere får kose dere :-D


Meg å min søte lille Stine. Bildet er tatt på hytta til Stine i Kilen :-)

over og ut! 


 

et bånd ingen bomber kan fjerne

06.okt.2011 @ 07:22 i Blogg 0 kommentarer

hei ya'll

jeg har funnet en utrolig fin sang som Endless (norsk rapper) synger, den heter En hånd for Norge. sangen er fra albumet For Norge, å albumet er lagt pga det som skjedde 22.juli. Albumet ligger ute på spotify :-) 

Akkurat nå sitter jeg å ser på sister sister, hehe. Skal snart gå for å ta på sokker for så ture opp til skolen med min søte gullfisk Jon Emil :-) Vet egentlig ikke hva jeg skal skrive mer nå, men jeg slenger inn ett inlegg senere idag før jeg skal på zumba :-) 


Webcamera bilde, yeah

Over og ut!


 

Don't let your dreaming, stop your beliving.

04.okt.2011 @ 11:33 i Blogg 2 kommentarer

Hey ya'll

nå sitter jeg på skolen med min kjære silje og flinke oss gjør matte :-) 
fikk ikke blogget igår pga stressende dag, hehe. rett etter skolen så dro jeg til Sara, etter det så var det hjem å spise og stelle seg for så dra til byen å møte Emil :-) vet ikke hva jeg skal skrive mer nå, så jeg satser på at det kommer ett inlegg senere idag! :- )

slenger inn 2 bilder av meg i samme slengen:

fotograf: Jeanine Hagen 

fotograf: Stine Haug

 

over og ut! 

Keep smiling

02.okt.2011 @ 16:03 i Blogg 0 kommentarer

Hei bloggen!

Jeg har bare sovet 5 timer idag, herregud! er det mulig? fyllesjuk er jeg også, å jeg skal på zumba etterpå. Lurer på hvordan dette kommer til å gå :-) jaja, i går kveld når kristine var her så var det ike bare goderi og brus vi endte opp med, hehe. Vi endte opp med øl også blanda vi til noe greier, så etter vi hadde fått i oss litt så kom kjære sindre å hentet oss :-) Å etter hvert dro han hjem igjen til porsgrunn. Glemte å si det men mamma bor i larvik, så jeg har vært her på besøk i helgen. Har hatt det kjempe kos :- )

over og ut! 

In case of demons, break the glass

01.okt.2011 @ 20:36 i Blogg 0 kommentarer

Hei igjen! 
jeg hadde tenkt til å skrive noen fakta om meg selv, så et dere ihvertfall litt om meg :- )

jeg heter Marita, jeg er 14 år og fyller 15 år den 27 oktober. jeg er født og oppvokst i porsgrunn, å trives greit nok her :- ) Jeg går nå på stridsklev us i 10.kl og for å være ærlig så liker jeg ikke denne skolen! jeg prøver å holde meg aktiv, så jeg har derfor begynnt på Zumba. Zumba er kjempe gøy og utrolig bra trening! Så hvis du har lyst til begynne på trening å syntes det meste er kjedelig, så burde virkelig dette prøves ut :-) jeg er singel, men på leting etter en ordentlig gutt som vil ha ett seriøst forhold og ikke sånn fjortis forhold, hvis dere skjønner hva jeg mener :-) jeg hadde heller ikke vært noe uten vennene og familien min. De er alltid der for meg, å de betyr mer enn alt her i verden for meg :) ellers så har jeg ett utrolig bra liv, til sommeren så skal jeg flytte til kongsberg med min besteveninne Silje , gleder meg helt villt! je skal gå TIP på Kongsberg vgs, can't wait! Nå er det vel egentlig ikke så veldig mye mer å fortelle om meg, så håper dere er fornøyde :-) 

akkurat nå så sitter meg og kristine å hører på musikk, kjempe koselig med besøk av hun siden jeg ikke ser henne så ofte :-) ikveld så har vi bare tenkt til å slappe helt av med godteri, brus og kanskje en film 

over og ut! 


 

once again

01.okt.2011 @ 18:12 i Blogg 0 kommentarer

Jeg begynner på blanke ark. Har hatt en del blogger, men denne skal jeg beholde og jeg skal blogge hver eneste dag! Det som det kommer til å bli blogget om er vel hverdagen og inspirasjon for det meste, men skal prøve å få til noe annet også :-) Kan hende jeg legger ut noen videoer også!

Det kommer ett innlegg senere idag senere også
 

  • maritainwonderland 14, Porsgrunn
    jeg er en jente på 14 år fra porsgrunn. Jeg blogger om hverdagen, ting som inspirer meg og egentlig alt annet som faller meg inn :-)
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits