Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kategori: Blogg

piercing i øyenbrynet!

23.nov.2011 @ 15:33 i Blogg 1 kommentar

hey bloggen!
har ikke blogget på noen dager nå, for jeg har måttet øve til tentamen. vi har 4 tentamener bare denne uken, så blir litt vansklig å få blogget da, men jeg skal prøve så godt jeg kan ihvertfall :-) blogger jo nå, hehe.

og sånn forresten! jeg har tatt piercing i øyenbrynet :-D tok ikke profosjonellt da, men det ble bra. oooog jeg ble heller ikke blind eller lam! 

slenger inn dagens bilde og dagens sang :-)


Dagens bilde! Syns det ble litt bra :-) 
fotograf: Rikke

Dagens sang:

musicnodes

Freddy Genius - foutain of youth


tentamen imorgo!

20.nov.2011 @ 21:21 i Blogg 0 kommentarer

hey bloggen!

nå sitter jeg å øver til tentamen, he- he. flink serru!! sitter egentlig bare å hører igjennom hva jeg egentlig skal lese, kjekt at den siden vi skal øve på ligger på internett :-) 


det er altså 3 deler vi skal lese: Part A, Part B og Part C
part A er delt inn i 3 deler så vi skal velge en del da, jeg har dermed valgt 3: Things are not what they seem.
så skal vi lese part B og part C, det er 4 sider på alle delene, som til sammen blir 12 sider. jeg hadde aldri hatt tolmodighet til å sitte å lese 12 sider med noe jeg ikke er interresert i, så jeg sitter og hører på delene på nettet, som dermed gjør at jeg kan sitte å gjøre andre ting på nettet mens jeg faktisk øver til tentamen :-)  håper jeg får en bra karakter nå da, for jeg går jo i 10.kl og da er det jo karakterene for dette halv året som gjelder. Men vi får se hvordan det går imorgen! 


0 sminke, snusleppe, onepiece og øvingsark for tentamen. flinke jenta si det!! 

vi blogges :-)


 

midtskill, hot or not?

20.nov.2011 @ 15:52 i Blogg 6 kommentarerthe older I get, the more that i know

19.nov.2011 @ 21:26 i Blogg 0 kommentarer

hey bloggen.

nå har jeg ikke blogget på lenge, å grunnen til det er at jeg virkelig ikke har hatt tid.
Jeg skal prøve å ta meg tid til det sånn ca hver eneste dag! har også hatt det litt vanskelig for tida, men jeg vil ikke ut tale meg om det på nettet. anyways...jeg kan begynne å skrive om dagen min som begynte helt normalt, eller litt dårlig! Haha. jeg våknet opp super trøtt, hodepine og litt kvalme, Just gotta love it. Neida, men jeg har vært i byen med min kjære kristine idag, det var kjempe koselig! etter vi hadde kikket litt rundt på Norby og Amfi så gikk vi opp på McDonalds å der møtte vi Robin, Brutus, Jonas og Matias :-) det var utrolig koselig å være litt med de igjen, har ikke funnet på noe med de siden sommeren! så må si det var veldig godt å se dem igjen altså :-) akkurat nå er jeg hos kristine, hehe. vi sitter å synger for full hals! utrolig gøy, jeg ELSKER å synge :-)
jaja, alt jeg hadde å fortelle til nå. skal prøve å få blogget imorgen også! :-)Et lite sted hvor alt skje

06.okt.2011 @ 16:56 i Blogg 1 kommentar

Heeey!

nå sitter jeg hjemme å slapper av før jeg skal opp på stridsklev å møte min besteveninne Silje og de andre søte små :-) får ikke vært der så lenge for skal på Zumba idag også, elsker å trene det! det er så utrolig gøy! 
men nå skal jeg gå å stelle meg å pakke til trening, så dere får kose dere :-D


Meg å min søte lille Stine. Bildet er tatt på hytta til Stine i Kilen :-)

over og ut! 


 

et bånd ingen bomber kan fjerne

06.okt.2011 @ 07:22 i Blogg 0 kommentarer

hei ya'll

jeg har funnet en utrolig fin sang som Endless (norsk rapper) synger, den heter En hånd for Norge. sangen er fra albumet For Norge, å albumet er lagt pga det som skjedde 22.juli. Albumet ligger ute på spotify :-) 

Akkurat nå sitter jeg å ser på sister sister, hehe. Skal snart gå for å ta på sokker for så ture opp til skolen med min søte gullfisk Jon Emil :-) Vet egentlig ikke hva jeg skal skrive mer nå, men jeg slenger inn ett inlegg senere idag før jeg skal på zumba :-) 


Webcamera bilde, yeah

Over og ut!


 

Don't let your dreaming, stop your beliving.

04.okt.2011 @ 11:33 i Blogg 2 kommentarer

Hey ya'll

nå sitter jeg på skolen med min kjære silje og flinke oss gjør matte :-) 
fikk ikke blogget igår pga stressende dag, hehe. rett etter skolen så dro jeg til Sara, etter det så var det hjem å spise og stelle seg for så dra til byen å møte Emil :-) vet ikke hva jeg skal skrive mer nå, så jeg satser på at det kommer ett inlegg senere idag! :- )

slenger inn 2 bilder av meg i samme slengen:

fotograf: Jeanine Hagen 

fotograf: Stine Haug

 

over og ut! 

Keep smiling

02.okt.2011 @ 16:03 i Blogg 0 kommentarer

Hei bloggen!

Jeg har bare sovet 5 timer idag, herregud! er det mulig? fyllesjuk er jeg også, å jeg skal på zumba etterpå. Lurer på hvordan dette kommer til å gå :-) jaja, i går kveld når kristine var her så var det ike bare goderi og brus vi endte opp med, hehe. Vi endte opp med øl også blanda vi til noe greier, så etter vi hadde fått i oss litt så kom kjære sindre å hentet oss :-) Å etter hvert dro han hjem igjen til porsgrunn. Glemte å si det men mamma bor i larvik, så jeg har vært her på besøk i helgen. Har hatt det kjempe kos :- )

over og ut! 

In case of demons, break the glass

01.okt.2011 @ 20:36 i Blogg 0 kommentarer

Hei igjen! 
jeg hadde tenkt til å skrive noen fakta om meg selv, så et dere ihvertfall litt om meg :- )

jeg heter Marita, jeg er 14 år og fyller 15 år den 27 oktober. jeg er født og oppvokst i porsgrunn, å trives greit nok her :- ) Jeg går nå på stridsklev us i 10.kl og for å være ærlig så liker jeg ikke denne skolen! jeg prøver å holde meg aktiv, så jeg har derfor begynnt på Zumba. Zumba er kjempe gøy og utrolig bra trening! Så hvis du har lyst til begynne på trening å syntes det meste er kjedelig, så burde virkelig dette prøves ut :-) jeg er singel, men på leting etter en ordentlig gutt som vil ha ett seriøst forhold og ikke sånn fjortis forhold, hvis dere skjønner hva jeg mener :-) jeg hadde heller ikke vært noe uten vennene og familien min. De er alltid der for meg, å de betyr mer enn alt her i verden for meg :) ellers så har jeg ett utrolig bra liv, til sommeren så skal jeg flytte til kongsberg med min besteveninne Silje , gleder meg helt villt! je skal gå TIP på Kongsberg vgs, can't wait! Nå er det vel egentlig ikke så veldig mye mer å fortelle om meg, så håper dere er fornøyde :-) 

akkurat nå så sitter meg og kristine å hører på musikk, kjempe koselig med besøk av hun siden jeg ikke ser henne så ofte :-) ikveld så har vi bare tenkt til å slappe helt av med godteri, brus og kanskje en film 

over og ut! 


 

once again

01.okt.2011 @ 18:12 i Blogg 0 kommentarer

Jeg begynner på blanke ark. Har hatt en del blogger, men denne skal jeg beholde og jeg skal blogge hver eneste dag! Det som det kommer til å bli blogget om er vel hverdagen og inspirasjon for det meste, men skal prøve å få til noe annet også :-) Kan hende jeg legger ut noen videoer også!

Det kommer ett innlegg senere idag senere også
 

hits