Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

In case of demons, break the glass

01.okt.2011 @ 20:36 i Blogg 0 kommentarer

Hei igjen! 
jeg hadde tenkt til å skrive noen fakta om meg selv, så et dere ihvertfall litt om meg :- )

jeg heter Marita, jeg er 14 år og fyller 15 år den 27 oktober. jeg er født og oppvokst i porsgrunn, å trives greit nok her :- ) Jeg går nå på stridsklev us i 10.kl og for å være ærlig så liker jeg ikke denne skolen! jeg prøver å holde meg aktiv, så jeg har derfor begynnt på Zumba. Zumba er kjempe gøy og utrolig bra trening! Så hvis du har lyst til begynne på trening å syntes det meste er kjedelig, så burde virkelig dette prøves ut :-) jeg er singel, men på leting etter en ordentlig gutt som vil ha ett seriøst forhold og ikke sånn fjortis forhold, hvis dere skjønner hva jeg mener :-) jeg hadde heller ikke vært noe uten vennene og familien min. De er alltid der for meg, å de betyr mer enn alt her i verden for meg :) ellers så har jeg ett utrolig bra liv, til sommeren så skal jeg flytte til kongsberg med min besteveninne Silje , gleder meg helt villt! je skal gå TIP på Kongsberg vgs, can't wait! Nå er det vel egentlig ikke så veldig mye mer å fortelle om meg, så håper dere er fornøyde :-) 

akkurat nå så sitter meg og kristine å hører på musikk, kjempe koselig med besøk av hun siden jeg ikke ser henne så ofte :-) ikveld så har vi bare tenkt til å slappe helt av med godteri, brus og kanskje en film 

over og ut! 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • maritainwonderland 14, Porsgrunn
    jeg er en jente på 14 år fra porsgrunn. Jeg blogger om hverdagen, ting som inspirer meg og egentlig alt annet som faller meg inn :-)
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits